Instagram
Care Line – Med essentiella mineraler för ett friskt hår.
Care Line Man – Avancerad hårvård och styling för män.
Keune Design – Styling & hårvård i unik design och kvalitet.
So Pure – Naturlig hårvård med 100% ren växtextrakt och certifierad Argan Oil.
Blend – Individuell kreativitet. Blanda hur du vill. Du är expert.
Keune Color System - Ett komplett färgsystem.
Keratin Smoothing System - Ostyrigt hår blir... Smidigt, Rakt, Lättbehandlat, Frizzfritt & Glamoröst.


Senaste nytt


2015-05-28 | Kursprogram Hösten 2015

 

ÄNTLIGEN ÄR DET HÄR!

NYTT KURSPROGRAM FÖR HÖSTEN 2015 ÄR UTE NU!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT BLÄDDRA ELLER FRÅGA DIN SÄLJARE OM ETT EXEMPLAR

 2014-06-18 | Care Line Keratin Curl

 


       

 NY MEDLEM I FAMILJEN CARE LINE!!

HÄRLIG SERIE FÖR SPÄNSTIGA & HÅLLBARA LOCKAR MED

TOUCH OF RASPBERRY!

 

SERIEN BESTÅR AV SCHAMPO, BALSAM, INPACKNING, BOOST SPRAY

SAMT DEFINING CREAM

 

 

 

 

 

 

 

 2014-06-13 | Nytt Kursprogram för Höst 2014

 


       

 

NU HAR KURSPROGRAMMET HÖST 2014 KOMMIT!!!

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA DET ELLER LADDA NER!

 

 

 

 

 

För mer information: Kontakta din säljare eller ring oss på kontoret: 040- 40 53 10

 

 2014-04-23 | Keratin Curl & Volume

 

       

 

NYHET: KERATIN CURL & KERATIN VOLUME

Keune presenterar stolt NYA GENERATIONENS FORMGIVANDE BEHANDLINGAR ; Keratin Curl för vackra fylliga lockar & Keratin Volume, för långvarig & häpnadsväckande volym!

Båda Keratin behandlingarna innehåller aktivt Keratin som är en av hårets viktigaste naturliga byggstenar. Keratin Forming tränger djupt in i hårstrået och stärker. Behandlingarna förändrar hårets struktur och tillför keratin till håret som konditionerar och gör håret starkt. Detta resulterar i en mjuk och hälsosam formförändring av håret: lockigt eller fullt av volym.  

 

STUDSIGA LOCKAR

Kvinnor älskar mångsidigheten av volym, särskilt studsiga lockar och fritt strömmande vågor. Keune Keratin Curl permanentbehandling ger dig möjlighet att skapa glamoröst hår med vackra hållbara lockar och vågor. Den behagliga doften av Keratin Curl förändrar allt du minns från en gammaldags perm! Vi välkomnar den NYA TIDENS PERMANENT!!

 

HÄPNADSVÄCKANDE VOLYM

Keune Keratin Volume ger häpnadsväckande volym i månader! Det är den perfekta lösningen för fint hår som saknar stadga och volym. Keratin Volume ger håret en ultimat, långvarig volymboost - med fantastisk glans.
UPPTÄCK NYA KERATIN CURL & VOLUME!!

 
 
 

 

 

 

 

För mer information: Kontakta din säljare eller ring oss på kontoret: 040- 40 53 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 2014-02-06 | Nya produkter i Keunefamiljen!!!

 

       NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET

 

CARE LINE SATIN OIL & KEUNE DRY SHAMPOO

 

 

 

CARE LINE SATIN OIL FÖR SILKESMJUKT OCH GLANSIGT HÅR

Har du någonsin försökt göra om matt och torrt hår till ett gnistrande, silkesmjukt hår? Upptäck nya Care Line Satin Oil: En hel serie som ger hälsosamt friskt, silkesmjukt och glansigt hår. Care Line Satin Oil är skönhetsfenomenet som markant förbättrar hårets kvalité, gör det starkare och glansigare utan att kännas fett eller tungt.

 

Care Line Satin Oil formula innehåller en blandning med essentiella mineraler och en rik, lyxig mix av oljor som penetrerar genom flera skikt av håret. Denna unika, nästa generation mix av oljor ger inte bara en briljant yttre glans utan ger inre näring till håret. Håret stärks, konditioneras och glänser briljant.

 

FÖR KONDITIONERING

Monoi- och Papayafröolja penetrerar in i hårets kärna, reparerar torrt och skadat hår. Sötmandelolja konditionerar skikten precis bakom fjällskiktet.

FÖR MJUKHET

Yanguolja ger mjukhet, jämnar ut och skyddar hårstrået genom naturliga antioxidanter, omega 6 och 9 fettsyror och UV-skyddande egenskaper.

FÖR GLANS

Maracujaolja, också känt som passionsblomolja ,är rikt på Omega 6 och försluter och jämnar ut det yttre skiktet, resulterande i en mirakulös glans. 

 FÖR FRISKT HÅR

Essentiella mineraler ger näring till hårbotten och reglerar fuktighetsbalansen

  

 

 Care Line Satin Oil Shampoo & Conditioner

Denna duo gör underverk med ditt hår. En noggrann blandning med essentiella mineraler, Yangu, Monoi, Sötmandel, och Maracujaolja ger glans, näring och mjukhet till håret. I tillägg är conditionern berikad med papayafröolja för en djupgående men samtidigt viktlös behandling. Resultat: Briljant glans, silkesmjukt och friskt hår Care Line

 

 

Care Line Satin Oil behandling

Care Line Satin Oil behandling är en multiskiktsbehandling med en noggrann blandning av närings-och glansgivande oljor. Denna multifunktionella formula kan användas som en balsam för näring och utredande, men också för att styla och ge ditt hår en extra slutfinish. Den skyddar mot värme och gör ditt hår vackrare varje dag. Mixen av oljor är viktlös och fettfri och absorberas direkt av håret. Resultat: Lysande glansigt, silkesmjukt och friskt hår. 

Care Line Satin Oil behandling ger oändliga möjligheter.

 

Balsam/inpackning: Applicera på handdukstorkat hår, låt verka i 5-10 minuter och tvätta håret noggrant med Care Line Satin Oil Shampoo.

Overnight leave-in: Applicera på handdukstorkat hår och massera lätt och låt det sitta i under natten. Tvätta noggrant med Care Line Satin Oil Shampoo nästa dag

Glansförstärkande behandling: För ultimat glans och näringsgivande, tillsätt några få droppar i Care Line Satin Oil Conditioner. Låt verka i 5-10 minuter och skölj ur.

Värmeskydd: Några få droppar på torrt eller handdukstorkat hår skyddar mot värme

Styling finishing: Arbeta in några få droppar innan styling för att vårda kluvna toppar och få dem att glänsa.

 

OLJA FÖR FINT-NORMALT HÅR

En mjuk och viktlös oljebehandling som utreder, konditionerar och ger håret en briljant glans.

Yangu – Manoi – Sötmandel – Maracuja

 

OLJA FÖR KRAFTIGT & BEHANDLAT HÅR

Berikad med Papayafröolja för extra djup behandling, för att göra även det mest motsträviga hår silkesmjukt och glansigt.

Yangu – Manoi – Sötmandel – Maracuja – Papayafröolja

 

TIPS & TRIX

Skapa denna vackra frisyr med Care Line Satin oil:

 Steg 1: Använd Care Line Satin Oil Shampoo och Conditioner för att rengöra och ge näring åt  håret. 

Steg 2: Applicera några pump med Care Line Satin Oil Treatment genom handdukstorkat hår på längder och toppar. Föna tills håret är ca 70% torrt. 

Steg 3: Dela håret i sektioner, föna håret med hjälp av en stor, rund borste för att behålla elasticitet och volym. 

Steg 4: Efter att fönat håret, dela upp ovandelen av håret i sektioner. Tupera denna del sektion för sektion vid hårrötterna med en borste  ,

spraya Care Line Mineral Hairspray för extra stadga.

Steg 5: Efter ha avslutat tuperingen, borsta försiktigt håret bakåt till önskat utseende. Avsluta med att applicera några få droppar med Care Line Satin Oil Treatment genom håret för att jämna ut håret och ge det glans.

 

 


NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET

 

Keune Dry Shampoo 

Keune Dry Schampo skapar på några få minuter ett fräscht hår och hårbotten utan att använda duschen. Produkten ger också en fantastisk struktur på håret. Keune Dry Schampo är ett perfekt komplement att använda mellan två traditionella shamponeringar. Bara skaka flaskan och spraya produkten mot hårrötterna för att avlägsa fett och ge en fräsch doft till håret. Den går också att spraya på längderna för att ge bättre struktur. Berikad med Bambu extrakt.